Casanova a València


Share this :   | | | | |

CUÁNDO

Sábado 21 de mayo, 20:00h
Sábado 28 de mayo, 20:00h

 

INFO

Circorama Teatre es una jove companyia teatral valenciana fundada al gener de 2013 i formada per Joan Garcés, Francesc Raga (direcció artística), Victor Rosen Martín .

Estem compromesos en la defensa de la nostra llengua, cultura i patrimoni (tant material com intel·lectual). De bon començament aquesta idea rectora ha estat present no sols en la nostra activitat teatral, sinò en la seua difusió (entrevistes de ràdio o publicació de mitjans).

Ens veiem amb cor d’irrompre en escena per demostrar que hi ha teatre més enllà de la subvenció oficial, del showbussines, de l’enxufisme i les capelletes. Fem un teatre fresc, cordial i molt pròxim al públic. Utilitzem múltiples llenguatges escènics, car el nostre és un Teatre Total.

SOBRE LA OBRA:

Ah… Casanova: què tenia aquest personatge del gloriós segle XVIII, que encara és famós, intrigant i atractiu més de dos segles després? Encara que era hàbil en tot, no fou un gran estadista, ni pintor o compositor; no comandà grans exèrcits ni inventà grans coses… Què és, doncs, el que l’ha fet transcendir la barrera del temps i passar a la posteritat? Sense dubte, certes habilitas eròtiques i afectives. Això el fa únic en la història.

Perquè Casanova no és Don Juan, sinò tot l’oposat. Casanova vol emocionar-se, estimar les dones amb les que està. Ell té el valor i l’honestedat de reconéixer les dones com a iguals, avançant-se (en segles) a la misogínia de la seua època.

I resulta que Casanova visità les terres valencianes, dins del seu viatge per la Península Ibèrica, a l’any 1768. I en les seues memòries va deixar meravellosament recollides les seues aventures en la nostra terra. I de regal, deixà també algunes lliçons de vida que val la pena repassar…

Precio: 7,50€